Tilbage til oversigt

Optakt: Tvis – GOG

De sidste to kampe har været som nat og dag. Først smed GOG to point i en intens fight mod Mors-Thy, og i tirsdags blev det så til en meget overbevisende sejr mod HC Midtjylland. Spillet fungerede langt mere flydende i kampen mod HC Midtjylland, hvor en solid defensiv dannede grundlaget for, at kontramaskinen kom op i højeste gear. Når den gør det, så er GOG et utroligt svært hold at spille mod for alle mandskaber, og HC Midtjylland blev i store dele af kampen kørt fuldstændigt over.

 

Torsdag går det løs mod Team Tvis Holstebro for anden gang i denne sæson. GOG har nu spillet mod alle hold i ligaen, og derfor er turen nu igen kommet til en af dansk håndbolds store klubber. Vi husker alle, hvordan den første kamp i sæsonen endte mellem GOG og Tvis. GOG sad fuldstændig på kampen, og jyderne blev blæst ud af GOG Arena. Kampen endte 30-20 til hjemmeholdet, og en stærkt spillende Espen var en meget vigtig brik til, at GOG fik den optimale sæsonstart i Boxer Herreligaen. Siden sæsonstarten er der sket meget i ligaen, som har vist sig at være ualmindeligt tæt. GOG Har til tider spillet drømmehåndbold, mens det andre gange er blevet til skuffende nederlag. Det gør også, at vi her midtvejs i sæsonen kan se en stilling, som er overraskende tæt. GOG er stadig med i toppen, og der er således kun tre point op til ligaens andenplads, selvom holdet netop nu aktuelt er på syvendepladsen.

 

Team Tvis er efter nederlaget i sæsonåbningen kommet meget godt igen. Lige nu har holdet et point mere end GOG, og det er endda med en kamp i baghånden. Undervejs i turneringen er det blevet til flotte resultater, hvor holdet blandt andet har slået Skanderborg og SønderjyskE på udebane, mens det i sidste spillerunde blev til en storsejr på 36-22 på hjemmebane over Nordsjælland. Mest imponerende må man dog sige, at sejren på udebane mod BSV har været. BSV-hjemmebanen har over et år været et uindtageligt fort, men den statistik blev altså brudt med et 25-28 nederlag til naboerne fra Tvis. Team Tvis har sideløbende med kampene i ligaen også spillet europæisk håndbold. Her er det blevet til to solide sejre mod Gorenje Valenje, hvilket bringer holdet i gruppespillet i EHF-gruppespillet.

 

Samlet set er det et hold i storform, som møder GOG denne torsdag. Det er blevet til syv sejre i streg, hvis man tæller alle turneringer med, og holdet rider altså på lidt af en bølge. Modsat viste GOG vejen i årets første kamp, men det er meget tvivlsomt, at holdet får ligeså let spil igen mod et hold, som virkelig har momentum. GOG skal op i samme gear, som i kampen mod HC Midtjylland, og hvis de kommer det, så er der lagt op til et brag af en kamp mellem to sultne hold.

 

Dato og tid:

Kampen spilles torsdag d. 3 december klokken 19.30 i Gråkjær Arena. Kampen bliver ikke vist på TV, men vi kører vanen tro liveupdate på Facebook.

 

Sagt om kampen:

”Jeg forventer en kamp præget af en masse kontraer og hurtig håndbold fra begge holds side. Jeg håber, vi kan nærme os spillet fra HCM-kampen igen, hvor vi gjorde det rigtig godt over hele linjen, ” – Lasse Møller

 

Seneste kampe:

31/8-2015. GOG –Team Tvis: 30 – 20

28/12-2014. Team Tvis – GOG: 26 – 27

25/9-2014. GOG – Team Tvis: 18 – 26

17/4-2014. Team Tvis – GOG: 34 – 28