Tilbage til oversigt

Optakt ved Kenneth Dahl

GOG tager fredag aften imod SønderjyskE i et vaskeægte topopgør, og det bliver en spændende kamp i følge GOG playmaker Kenneth Dahl:

 

“Jeg tror det bliver en spændende kamp, der først bliver afgjort inden for de sidste ti minutter. Holdene står godt til hinanden, og derfor tror jeg publikum kan glæde sig til en intens og lige kamp”, siger Kenneth.

 

SønderjyskE er kommet godt fra start ligesom GOG, og det har Kenneth et bud på hvorfor:

 

“De er jo ubesejret ligesom os selv, og fik et rigtigt flot point oppe i Holstebro. Jeg synes de har et rigtigt godt hold, men mange store profiler. Hvis jeg skal nævne nogle stykker, så kan man ikke komme uden om Anders Zachariassen på stregen. Han har scoret 21 mål på 24 forsøg i de tre første kampe og hver gang kommet på rundens hold. Så har de fået Anders Petersen på mål, der igennem flere år har stået på absolut topniveau. Og så er Simon Kristiansen kommet til fra BSV. Han har en giftig venstre arm, og så er det tydeligt, at han har fået noget mere tillid i SønderjyskE og blomstrer under dette”, fortæller Kenneth.

 

Til spørgsmålet om hvor vi selv står svarer Kenneth:

 

“Jeg synes vi ser skarpe ud. Vi har formået hele tiden at putte et lag mere på vores spil, og så var det en god sejr vi fik oppe i Århus.”

 

Kampen fløjtes op i GOG Arena fredag kl. 20.00