Tilbage til oversigt

Optakt ved Kevin Møller

I morgen fredag tager GOG et smut til smilets by, og skal se om de kan nappe to point fra Århus Håndbold. Kevin Møller tror at det bliver en spændende kamp, hvor man virkeligt kan måle sig med en af slutspilskandidaterne.

”Århus er jo af mange regnet for at komme med i slutspillet. Vi har haft en relativ nem kamp, og en kamp hvor vi blev presset af Skanderborg. Nu er det en af de helt store styrkeprøver mod et århusiansk  mandskab, der ser rigtigt fornuftige ud. De er godt sammenspillet, og så er de kommet forrygende fra land”, fortæller Kevin.

 

Der er især nogle spillere, som man skal lægge mærke til i følge GOG-målmanden:

” Rune Ohm var en af de mest scorende spillere i Sønderjyske sidste sæson. Han er utrolig farlig, men hvis vi kan få styr på ham og deres stregspiller Mads Lind, så er vi kommet langt. Derudover kan vi ikke komme uden om ”Tromle” på mål. Han er vel ligaens mest rutinerede keeper, og når han rammer topniveauet, er han uhyggelig at skyde på. Vi må håbe, han ikke har en af de dage”, siger Kevin.

 

GOG er kommet godt fra land med to sejre, og Kevin mener da også, at holdet står ok inden kampen i Århus:

” Vi står fint. Vi har lidt skavanker, men det har alle hold vel. Så er vi et ungt hold, der glæder os helt enormt til hver eneste kamp, og det skal vi se om vi ikke kan udnytte. Det bliver svært, og vi må nok erkende, at Århus er favoritter. Men vi er slet ikke uden chancer, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at få et enkelt eller to point med hjem til Gudme”, slutter Kevin Møller.