Tilbage til oversigt

Optakt ved Morten Bjørnshauge

I dag spiller GOG en pokalkamp, der kan bringe holdet ind i pokalturneringens Final Four. Modstanderen er Team Tvis Holstebro og det er en modstander, som har fået lige så mange point i turneringen som GOG.

Kampen fløjtes op kl. 18.00 i GOG Arena og der er nogle gamle GOG kendinge på Team Tvis Holstebros holdkort. Blandt andet træner Claus Bruun Jørgensen, men også Jakob Green og Michael Damgaard er at finde i truppen, når holdet gæster hallen i aften.

 

”Team Tvis Holstebro er et godt hold, der ligesom os løber meget kontra. Desuden har de en bred trup, og lidt flere års erfaring i ligaen end os. Vi skal løbe hjem, som vi plejer at gøre, og står godt i forsvaret, så har vi en fin chance for at vinde”, siger Morten inden kampen i aften, og tilføjer at han glæder sig til at spille Final Four stævne.

 

GOG har i de seneste kampe vist flot forsvarsspil og sidste kamp fik de trænet en masse 1. og 2. bølge kontra mod TMS Ringsted, som de slog 20-32. Derfor mener Morten Bjørnshauge, at de også selv skal foresætte med at løbe deres kontraløb, da det efterhånden fungere rigtig godt.

 

Når kampen fløjtes op i GOG Arena i aften, skal holdet specielt være opmærksomme på den tidligere GOG spiller Michael Damgaard, der har godt gang i skudarmen for tiden. Men det er ikke kun de gode afslutninger, som Morten frygter, også de mange indspil og assists som Michael Damgaard laver, mener Morten, at holdet skal være opmærksomme på. Foruden Michael Damgaard nævner Morten også Allan Damgaard, når han bliver spurgt om, hvem de skal holde særligt øje med i aftenens kamp om pladsen i Final Four.

Han glæder sig til at spille kampen i aften, fordi det er en rigtig vigtig kamp. ”Jeg glæder mig til at mærke stemningen og atmosfæren i hallen. Desuden er det altid specielt at spille knald eller fald kampe, og det må man i hvert fald sige, at det er i aften”.

 

Følg drengene i hallen, eller se med på TV3 Sport 1 kl. 18.00