Tilbage til oversigt

Optakt ved Niclas Kirkeløkke

“Jeg kender ikke så meget til Skanderborg. Vi skal se noget video på dem i dag, og håber jeg kan blive lidt mere forberedt på dem”, siger Niclas.

 

Der er dog et par spillere fra de grønblusede, som Niclas kender godt:

 

“Jeg spiller jo på U19 landsholdet med Martin Risom. Han er kommet til fra Århus, og det er især hans fintespil man skal lægge mærke til. Han er rigtig god mand mod mand, og så har han et super godt stående skud. Derudover kender jeg deres store stregspiller Kasper Povlsgaard. Han kommer med en enorm gejst og vilje, og så er han et stort brød der fylder godt i forsvaret.”

 

Niclas håber at holdet kan fortsætte de flotte takter fra nordsjællandkampen:

 

“Vi ramte et rigtigt godt niveau mod Nordsjælland. Det overraskede mig faktisk en lille smule at vi var så gode. Det er selvfølgelig dejligt, men vi bliver nødt til at arbejde stenhårdt hver gang, for vi kan ikke bare vinde kampe i ligaen, hvis vi spiller på 80%”, fortæller Niclas.

 

Og netop det med at ramme niveauet og gøre hvad alt hvad man kan, er den største målsætning i år for unge Kirkeløkke:

 

“Jeg håber naturligvis vi kan komme i slutspillet, men jeg håber ligeså meget at vi hver eneste gang giver alt hvad vi har. Det er svært som oprykker, men gør vi hvad vi kan, så skal det nok gå”, slutter Niclas.

 

Se ham og holdet i morgen kl. 16.00.