Liga

Opvisning, da GOG slog Porto i egen hule

Der var reelt kun et hold på banen i lange perioder af kampen, da GOG torsdag aften med de overbevisende cifre 33-26 hentede en vigtig Champions League-sejr på udebane over FC Porto i Portugal.

Hjemmeholdet var med til tavlen viste 3-3, men så satte Krickaus udvalgte to-tre gear op, og med fire scoringer på stribe blev Portos drømme om en sejr hurtigt parkeret.

Ved pausen var GOG foran med 15-10, og da føringen i løbet af anden halvleg kom op på både syv, otte og ni mål, blev der plads til, at Krickau kunne eksperimentere med opstillingen.

Det betød blandt andet, at der var masser af spilletid til Christoffer Dreyer i forsvaret, ligesom Hjalte Lykke kunne glæde sig over karrierens to første Champions League-scoringer.

Topscorer blev Jerry Tollbring, der blev noteret for ni scoringer, mens Simon Pytlick nettede 7 gange på 10 forsøg i løbet af kampens første 32 minutter.

Med sejren rykker GOG op på fjerdepladsen med fem point for lige så mange kampe.

Næste opgave i Champions League er mod Magdeburg, der kommer på besøg i Odense næste torsdag – den kamp kan du købe billet til her – og inden da er der klassiker mod KIF i Kolding søndag.