Otterup får uafgjort

GOG spillede torsdag aften den anden kamp på to dage, da de i Midtfyns Fritidscenter mødte Otterup. Kampen var på forhånd blevet udråbt som kampen om Fyn, en kamp som ingen af de to hold ønskede at tabe.

Otterup kom først på måltavlen i kampen om Fyn og kunne bringe sig foran med 2-0, før GOG første gang viste tænder. Aku Kreutzmann var den første mand på tavlen for de gule med GOG’s to første mål. Efter at have været bagud 2-4 slog holdet dog hurtigt igen og kunne hurtigt bringe sig i front med 5-4. Alt i alt var de første 10 minutter en meget blandet fornøjelse, hvor GOG ikke rigtigt fik gang i spillet. Efter 20 minutters spil var billedet det samme, GOG kunne ikke finde rytmen, og Otterup fortsatte med at følge fint med. GOG gik til pause med en 18-16 føring i en første halveg, hvor især forsvarsspillet ikke fungerede optimalt.

Anden Halveg startede igen rodet med mange unødige boldtab, og Otterup kom endnu en gang tilbage i kampen og kunne efter fem minutter udligne til stillingen 19-19. Billedet fortsatte i en meget lige kamp, og begge hold kunne gå ind til de sidste 20 minutter af kampen med 22 mål hver.

Kampen gik nu ind i de sidste 10 minutter med en tre måls føring og Otterup tog timeout. Holdet fra 1. division var i løbet af de sidste minutter begyndt at hænge en smule i tilbageløbende, og det udnyttede GOG på fornem vis.

På forunderlig vis kæmpede Otterup sig pludselig tilbage i kampen, og de kunne gå ind til de sidste fire minutter af kampen med en 30-29-føring.

Gyserafslutningen kom, og det hele ender med et straffekast til GOG og chancen for at udligne til uafgjort efter sidste slutfløjt. Lasse Kronborg var manden, der kastede, og det gav mål. Kampen endte 31-31 i en noget uskøn affære, som Otterup kan være klart mest tilfreds med.

Kampen mod Otterup var den sidste af træningskampene for denne gang, og nu bliver det igen alvor for de gule. Næste onsdag går det løs i pokalen, når GOG møder Randers, i hvad der må betegnes som sæsonens første betydningsfulde kamp. Efter Randers starter GOG sæsonen mandag d. 31/8 i Boxer Herreligaen på hjemmebane mod Team Tvis Holstebro.

Følg med på hjemmesiden og Facebook, når vi fra næste uge starter optakten til de første kampe.