Tilbage til oversigt

OVERBLIK: Ny sæson i gang for GOG

 

Efter en dejlig sommer med sol over Danmark er GOGs håndboldspillere igen klar til at stråle i den gule trøje. Nye spillere er kommet til, som skal spilles ind på holdet og blive dus med den særlige sydfynske håndboldkultur.

 

Nu er det tid til nye målsætninger. Tid til at se frem mod nye spændende kampe i både den danske liga og i Europa. Spillerne snørede igen skoene til håndbold lørdag den 21. juni. Så var ferien forbi, og seks ugers forberedelse blev skudt i gang.

 

Som det plejer at være, stod den på løb og styrketræning. Og efter nogle dage gik turen til Magdeburg, hvor en træningskamp mod byens bundesligahold ventede. Kampen endte 36-31 til tyskerne, men det var en tur og en kamp, hvor fokus ikke var så meget på cifrene på måltavlen.

 

”Vi tog til Magdeburg med det formål at få et døgn væk fra Gudme. På den måde fik vi for muligheden for at komme i gang med at arbejde dels med relationerne blandt spillerne og dels med vores GOG-hold anno 2018/19 hvad angår udtryk, værdier, potentielle udfordringer m.m., fortæller cheftræner Nicolej Krickau.

 

”Udover det, så var vi rigtig glade for at få en kamp mod så stærkt et hold, som har været i gang halvanden uge mere end os. Håbet var at få en kamp med masser af fysik og tempo med et internationalt snit. Det fik vi. Vi blev i den grad testet i duelspillet og i vores returløb. Udbyttet var dermed glimrende, og vi fik tilmed en række fine individuelle præstationer. Alt i alt en glimrende første tur med teamet.”

 

Herefter er der masser af dage, hvor der skal svedes, hvor alle skal fotograferes, og holdet skal gøres så klar som muligt til sæsonstarten den 2. september.

 

Torsdag den 2.8. – træningskamp i Viborg mod ØIF Arendal fra Norge.

 

Lørdag den 4.8. – opvisningskamp mod de tyske mestre fra Flensburg-Handewitt i anledning af Haarby Boldklub 100 års jubilæum. Spilles kl. 16.00 i Haarby-Hallerne.

 

Torsdag-søndag den 9.-12.8. – GOG spiller træningsturnering i Würzburg i Tyskland, hvor holdet blandt andre skal møde HC Motor Zaporozhye fra Ukraine.

 

Onsdag den 15.8. – spillerne præstenteres for sponsorer og presse hos Albani i Odense.

 

Fredag den 17.8. – træningskamp mod TTH Holstebro i Torsted.

 

Torsdag den 23.8. – 1/8-finale i pokalturneringen mod HK Give Fremad fra 2. division på udebane.

 

Søndag den 2.9. – første turneringskamp på hjemmebane mod Skjern Håndbold. Kampen spilles i SU’VI:T Arena kl. 19.30.

 

”Vi arbejder som altid på en række parametre, når vi starter en ny sæson. Dels skal vi selvfølgelig have integreret de nye spillere spillemæssigt og socialt. Dels skal vi have tunet vores værktøjskasse rent spillemæssigt, så vi får godt fat i de fine ting fra sidste sæson – også med de nye folk. Og så skal vi selvfølgelig også have indarbejdet nye ting. Så travlt har vi. Men én ting er sikkert. Vi glæder os bare til at komme i gang for alvor,” lyder det fra Nicolej Krickau.

 

Fire nye spillere er kommet til GOG til den her sæson:

Josef Pujol – svensk playmaker – skifter fra Gummersbach

Odinn Thor Rikhardsson – islandsk højrefløj – skifter fra FH Hafnarfjordur

Henrik Tilsted – dansk venstrefløj – skifter fra Mors-Thy Håndbold

Oscar Bergendahl – svensk stregspiller – skifter fra Alingsås HK