Tilbage til oversigt
Liga

Partnervirksomhed spejler sig i GOGs talentkultur

Listen over håndboldspillere, der over årene har forløst deres talent i GOG er alenlang: Landstræner Nikolaj Jacobsen, Torsten Laen, Niklas Landin, Mikkel Hansen, Niclas Kirkeløkke, Lasse Møller, Emil Jakobsen, Mathias Gidsel, Simon Pytlick blot for at nævne et udvalg.

 

Og det er ikke kun i håndboldens verden, at GOGs talentarbejde er blevet bemærket. Det gælder også i det danske erhvervsliv, og det er netop det, som er forklaringen på, at virksomheden Rationel Vinduer & Døre har meldt sig under fanerne som partner i GOG.

 

“I vores virksomhed er vi meget opsatte på at spotte, udvikle og fastholde talenterne, fordi de er en forudsætning for, at vi får succes på vores område. Derfor synes vi, at det arbejde, som GOG har præsteret i årtier, er utroligt fascinerende.”

 

Sådan lyder det fra Allan Lindhard Jørgensen, som er administrerende direktør i Dovista, som Rationel hører under. Dovista Gruppen tæller foruden Rationel også 13 af de øvrige førende brands på det europæiske marked for facadevinduer og -døre, og med 7.500 ansatte over hele Europa, giver det god mening at arbejde med mandskabspleje i stor skala.

 

“Hverdagen for vores ansatte er selvfølgelig anderledes, end den er for de unge håndboldspillere. Men vi har samme interesse i, at medarbejderne altid er motiveret til at blive dygtigere til deres fag, og i at de holder fast i glæden i deres arbejde,” siger Allan Lindhard Jørgensen, som ud over at være direktør i en partnervirksomhed også er far til stregspilleren Lukas Jørgensen, hvorfor han også af personlig interesse har været helt tæt på GOG i nogle år.

 

“Det er superspændende fra første parket at følge, hvordan Kasper Jørgensen og Nicolej Krickau har arbejdet langsigtet med talentudvikling, og hvordan de holder sulten efter at vinde den næste kamp og den næste tackling intakt, også når det går godt,” konstaterer direktøren, som også er imponeret over den indstilling, som han ser i debutanterne:

 

“GOG har et unikt setup som talentfabrik, og resultaterne gentager sig år efter år. Når talenterne får muligheden, så løber de på banen uden nykker for at vise, at de er tilliden værd, og vi har jo set den ene unge stjerne skinne efter den anden. Nogle af de andre klubber henter stjernerne ind senere i karrieren, mens GOG udvikler og forælder dem, og det kan jeg godt lide, det er en god historie, vi gerne vil spejle os i.”

 

Den gode stemning smitter

 

Som partnervirksomhed har Dovista mulighed for at invitere samarbejdspartnere til håndbold i Gudme, og ifølge Allan Lindhard Jørgensen er det særdeles let at lokke både ansatte og samarbejdspartnere med til GOG-kampene.

 

“Vi nyder generelt rigtig godt af vores samarbejde med GOG. Vi havde blandt andet 20 gæster med til Santander Final4-stævnet, og det var jo en weekend, hvor der var masser af mulighed for at opleve både medgang og modgang, og ingen i Danmark kunne undgå at blive smittet af den fantastiske stemning, som GOGs fans skabte. “

 

“Sådan er det også til hjemmekampene i Gudme. Når man hører historien om GOG og man mærker fællesskabet i hallen, så giver det gåsehud på den gode måde, så det er helt naturligt for os at invitere vores samarbejdspartnere med og få de fælles oplevelser med dem,” konstaterer Allan Lindhard Jørgensen, og slår fast, at også partnervirksomhederne skal være med til at holde den gule fane højt.

 

“Vi er meget opmærksomme på, at vi har et medansvar for, at samarbejdet bliver en succes. Vi gør også selv alt, hvad vi kan ved at invitere masser af gæster og være nærværende og bidrage til den gode stemning både i hallen og udenfor,” lyder det.