Tilbage til oversigt

Pressemeddelelse GOG – THW Kiel

GOG – Thw kiel

 

Tirsdag d. 6. august tager GOG imod mægtige Kiel i GOG Arena. Det er GOG’s første kamp i den nye sæson, og det bliver spændende at se, om drengene kan bide skeer med de helt store eller bare drille dem lidt.

 

 

Flere nye ansigter kendetegner de to trupper, hvor man på Kiels hold især skal lægge mærke til Johan Sjöstrand, som er kommet til fra Aalborg Håndbold, hvor han sidste sæson var med til at vinde DM og var en frygtet sidste skanse i målet. Men også Danmarks egen Rasmus Lauge har trukket den zebrastribede kieltrøje over hovedet, og er klar til at prøve kræfter med den nok hårdeste håndboldliga i verden.

 

På GOG’s hold er der to nye ansigter, nemlig Patrick Eilert og Aku Kreutzmann. Patrick er kommet til fra Valladolid i Spanien, hvor den to meter og fire centimeter høje højre back har bombet masser af mål ind den forgangne sæson. Faktisk så mange, så han blev nummer fem på topscorerlisten i Spanien. Aku er grønlandsk landsholdsspiller og en utrolig spændende spiller. Han er sindssygt spændstig og en hårdt skydende venstre back. Da Grønland senest mødte det danske U21- landshold scorede Aku henholdsvis 13 og 9 mål i de to kampe.

 

Det er dog ikke kun de nye spillere, som publikum kan glæde sig til. For Kiel kan man blandt andre nævne Filip Jicha, der i 2010 blev kåret til verdens bedste håndboldspiller. Udover ham kan der i flæng nævnes, Rene Toft Hansen, Gudjon Valur Sigurdsson, Marko Vujin og Aron Palmarsson. Alle folk som er stjernespillere på deres respektive landshold.

Kiel er på træningslejr i Danmark. De skal udover GOG møde Ribe-Esbjerg HH, Sønderjyske og KIF Kolding København på deres ”danmarksturné”.

 

GOG har været igennem et par hårde opstartsuger med masser af løb og fysisk træning, men spillerne er klar til at byde Kiel op til dans. Truppen må dog undvære Minik Dahl Høegh, der inden sommer blev opereret i skulderen, men er på vej tilbage, og Lasse Kronborg, der efter lang tids genoptræning af et overrevet korsbånd, også forventes klar til sæsonstart.

 

Der har været stor efterspørgsel på billetter til kampen, men der er stadig billetter af få på nettet via GOG.dk samt billetter ved indgangen. Dørene åbner kl. 19.00 – og billetterne koster kr. 110,- + billetgebyr

 

 

For yderligere information kontakt GOG på tlf: 62 25 21 35

 

 

Med venlig hilsen

Lasse Kronborg, kommunikationschef i GOG Sport