Tilbage til oversigt
Liga

Pytlick glæder sig til sæsonåbner mod BSH

GOG-anfører Simon Pytlick glæder sig til sæsonens første kamp i HTH Ligaen, hvor GOG begynder titelforsvaret mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

I de to seneste sæsoner har GOG vundet otte af de ti indbyrdes kampe, mens en er sluttet uafgjort.  Men dels er rigtig mange af kampene sluttet med et par måls forskel, dels faldt BSHs eneste sejr faktisk i det seneste opgør mellem de to hold. Det skete godt nok i femte runde af slutspillet, hvor GOG allerede var sikker på en plads i semifinalerne, men ikke desto mindre er det GOG, der har revanche til gode.

Hvis du ikke har mulighed for at se kampen i Phønix Tag Arena, kan den følges fra sofaen – eller hvor du nu er – fra klokken 19.30 på den helt nye app: ”Tophåndbold”.

I Tophåndbold-appen er der nemlig arbejdet længe på en løsning, der skal gøre det muligt at streame håndboldkampe direkte i appen via ubemandede kameraer i hallen.

Udvalgte kampe vises, og i aften kan du netop livestreame vores kamp mod BSH. Vi håber og tror på, at alt glider som det skal med det tekniske, men beder om forståelse for, hvis der – mod forventning – skulle være udfordringer undervejs.

For at få adgang til livestream af kampen skal du sørge for at have den nyeste version af appen Tophåndbold downloadet og være logget ind. Har du ikke allerede appen, kan den downloades ganske gratis via AppStore eller Google Play. Husk selvfølgelig at vælge GOG som din “hjerteklub”.

Kampene, der streames, kan findes under Livescore funktionen. Klik ind på kampen og tryk blot på kamera ikonet ved kampstart.