Tilbage til oversigt
Liga

Pytlick i målshow mod Nordsjælland

GOG satte onsdag aften to point på kontoen, da årets udflugt til Sjælland resulterede en 34-31-sejr over Nordsjælland Håndbold efter 18-13 ved pausen.

Hvis hjemmeholdet havde håbet på en overraskelse mod de fynske gæster, blev det umiddelbart gjort til skamme, da GOG hurtigt gik fra 1-1 til 5-1, og frem mod sideskiftet cruisede Krickaus tropper mod sejren og en solid pauseføring.

I anden halvleg fik Nordsjælland Håndbold ikke desto mindre åbnet opgøret på vid gab efter en stærk periode på godt otte minutter, og pludselig viste tavlen 20-20 til stor glæde for hjemmepublikummet.

Den sjællandske optur kom imidlertid til en ende, og efter fire hurtige mål i træk, var GOG stukket af igen, og denne gang blev forspringet ikke indhentet.

Topscorer for GOG blev Simon Pytlick, der blev noteret for ikke færre end 12 mål på 17 forsøg, og da indsatsen i øvrigt talte fire assists og en blokering til anføreren, endte Pytlicks MEP på meget imponerende 9,37, hvilket med temmelig stor sandsynlighed sikrer ham en plads på rundens hold.