Tilbage til oversigt
Liga

Pytlick lykkelig over opbakning og resultat

Simon Pytlick var i syvende himmel efter sejren over Aalborg, hvor GOG spillede sig i Champions League-kvartfinalen. Og GOGs anfører var ikke sen til at sende en stor del af æren videre til de entusiastiske fans.

“Jeg kan ikke pointere nok, hvor glad jeg er for alle dem, der mødte op i dag for at bakke os op, og hvor glad jeg er for at have Danmarks bedste fans i ryggen. Det gør altid 10-15% nemmere,” sagde Pytlick blandt andet.

Nu glæder både han og kollegaerne sig til endnu flere store kampe sammen.

**

Vi får rigtig mange opringninger dagen derpå, og vi er glade for opmærksomheden, men må bede jer om at væbne jer med en smule tålmodighed, fordi de endelige kampdage ikke er på plads endnu.

Til gengæld kan vi love, at der er god grund til at sidde klar ved tasterne onsdag den 12. april, hvor billetsalget til BÅDE slutspillet og til Champions League-kampen mod FC Barcelona sættes i gang.

Hvis du gerne vil være sikker på at huske dagen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.  Ud over oplysninger om billetsalget får du også løbende nyheder fra den gule lejr, og hvis du bliver træt af det (!!) kan du altid afmelde dig igen.