Liga

Pytlick topscorer da Danmark kom i finalen

Der var drama til det sidste, da Danmark fredag aften spillede sig i VM-finalen med en 26-23-sejr over Spanien.

Danmark havde ellers totalt styr på løjerne i den første halvleg, og de tilrejsende rød/hvide fans kunne glæde sig over en komfortabel 15-10 føring efter de første 30 minutter.

I anden halvleg blev det anderledes spændende, og først da Niclas Landin afværgede et spansk straffekast med et minut tilbage af opgøret, lykkedes det for Danmark at slå det afgørende hul.

Simon Pytlick blev dansk topscorer med 6 mål på 12 forsøg, mens Lukas Jørgensen kunne glæde sig over at score et enkelt meget vigtigt mål i kampens slutfase, hvor de danske spillere sikrede sig VM-metal for tredje slutrunde i træk.

Finalen spilles søndag, hvor Danmark møder videren af opgøret mellem de svenske værter, og Frankrig.