Remis i Skansen

GOG sluttede tre svære udebanekampe af med et besøg i Skansen i Sønderborg. Det blev nøjagtig ligeså spændende og intenst som sidst de to hold mødtes.

Første halvleg startede klart bedst for de gule. Forsvaret stod rigtigt godt, og sønderjyskes træner Morten Henriksen blev nødt til at forlange timeout ved stillingen 8-4 til GOG. Den ny udråbte Flensburg-spiller Anders Zachariassen blev kastet i spil, og han skabte en del ravage for GOG forsvaret.

Sønderjyske hentede stille og roligt ind på de gule, og ved halvleg stod der 14-14.

Anden halvlegs start bølgede frem og tilbage indtil Sønderjyske fik slået et lille hul på tre mål efter 10 minutter. Den unge målmand Kristian Pedersen kom på banen, og efter en lidt svær start begyndte han for alvor at tage fat. Godt forsvarsspil og kontrafasen med Kasper Kildelund som spydspids stak igen og igen, og lige pludselig var GOG foran med et enkelt mål. Denne føring skiftedes hele tiden til at blive til uafgjort, og så op og føre med én igen. Da der manglede et minut smed Sønderjyske bolden ud over sidelinjen, og GOG fik muligheden for et sidste angreb, der kunne afgøre kampen og bringe dem foran med to. Det endte desværre med et misset forsøg, og så var det Sønderjyskes forsøg til et sidste angreb. De tog målmanden ud og satte en ekstra markspiller ind, og da der manglede to sekunder scorede den ekstra markspiller til slutresultatet 29-29.

Super ærgerligt med endnu et uafgjort resultat, hvor GOG igen havde chancerne til at tage begge point. Omvendt er det et rigtigt svært sted at spille, og på forhånd var et point måske godkendt.

Det er nu anden gang vi møder Sønderjyske, og de scorer i sidste sekund. Lad os håbe at vi møder hinanden igen i slutspillet, og vi for alvor kan få has på de blåklædte sønderjyder.

Stor ros til unge Kristian Pedersen der kom ind i en hektisk periode, og var med til at vende kampen. Og også stor ros til Aku, som for alvor er ved at stemple ind igen.

Sidst men ikke mindst skal der lyde en stor ros til de to dommere Mads og Martin, der tillod en hård fysisk kamp, hvor man virkeligt måtte gå til vaflerne.