Tilbage til oversigt

Årets sidste kamp

I aften venter årets sidste kamp for de gule. En tur til Kolding er på dagsordenen, og det bliver en uhyggelig svær opgave.

 

Efter en meget blandet og uforudsigelig sæson for begge mandskaber, skal GOG forsøge at slutte 2015 rigtigt godt af. De tre hjemmekampe gav en pointhøst på 5 ud af 6 point, hvilket må siges at være godkendt. Holdet ville rigtigt gerne have haft alle 6, men endnu et uafgjort resultat mod Sønderjyske var vel ok, taget i betragtning af GOG var bagud med to mål med kort tid igen.

 

Her i julen har holdet haft tre fridage med julehygge, inden de lørdag og søndag trak i træningstøjet og forberedte sig på kampen mod Kolding.

 

KIF’ernes seneste kamp blev til en storsejr hjemme mod HC Midtjylland. Det ligner at Kolding-holdet får flere og flere tilbage fra skader, og i sejren mod HCM var det blandt andet en storspillende Kasper Irming, der scorede 6 på 6, som viste at han er helt tilbage efter en halvsæson præget af skader.
Derudover er det som altid en giftig Bo Spellerberg, der det sidste lange stykke tid har vist, hvilke kvaliteter han unægtelig har, og så kan man ikke komme uden om Koldings defensiv, som altid har været grundstenen til succes.

 

Senest de to mandskaber mødte hinanden var det en utrolig tæt kamp, der endte med en koldingsejr på to mål.

Hvis GOG skal have point med hjem i aften, så kræver det en jætteindsats på alle parametre, men holdet tror på det, og vil byde favoritterne fra KIF København op til dans.

 

Kampen fløjtes op kl. 20.00 i KIF Centret i Kolding.