Tilbage til oversigt

Årets sidste opgør GOG Arena

Vi må håbe julemaden har lagt sig, når GOG i aften tager imod Ribe/Esbjerg i GOG Arena. Kl. 19.30 fløjtes den sidste kamp op, inden en lang håndboldpause venter. Det er en tiltrængt pause, men inden holdet går på ferie, er der nogle spillere, de skal være særligt opmærksomme på, når de tager i mod vestjyderne, fortæller Kevin Møller. ”Når modstanderen hedder Ribe/Esbjerg, skal man være klar på at tage imod et hurtigt spillende hold. De arbejder ofte under tremeteren og deres små spillere lader bolden gøre arbejdet, når de flytter den hurtigt mellem hinanden.”

 

Ribe/Esbjerg har et par profiler, som vil være essentielle at have fokus på. Her nævner Kevin blandt andet Matias Helt, Ronni Mathiasen, Jonas Langerhuus, og påpeger desuden, at holdet også besidder to hurtige fløje, der har været meget scoringssikre denne sæson. Derfor er det vigtigt, at GOG kommer hjem i returløbet, men det er også vigtigt, at de har fokus på et komme fremad.

 

”Vi skal løbe, løbe, løbe og løbe, og det kan vi gøre bedst, når vi står godt i forsvaret. Deres spil under tremeteren gør det muligt at lave mange frikast, og vi skal lave så mange, som overhovedet muligt.”, siger Kevin, der virkelig har imponeret mange med de flotte redningsprocenter han har stået med i år.

Kevin glæder sig til at spille i aften, men ser også frem til at få lidt håndboldfri. ”Jeg glæder mig til at spille mod Ribe/Esbjerg, fordi jeg selv kommer fra det område. Men jeg glæder mig også til ferie, for jeg kan godt mærke, at kroppen er ved at være træt og slidt”.

 

Det er de gules sidste kamp i året 2013, som er et år, der har bragt mange fine resultater til Sydfyn, og lad os nu slutte året med endnu 2 point. Kom i hallen og giv holdet jeres sidste støtte for i år, inden der tages hul på et spændende forår med både final four d. 8.-9. marts og formentligt et spændende slutspil.