Ærgerligt nederlag til Aalborg

Lørdag eftermiddag stod den på topopgør i GOG Arena. De lokale helte fra Gudme skulle forsøge at fortsætte stimen og spille sig tilbage på ligaens førsteplads, efter et par hold havde overhalet grundet en kamp mere. Opgøret var blevet set frem til med spænding og Jakob Larsen havde tidligere på ugen kaldt opgøret for ”Anden del af mandomsprøven” efter den flotte sejr i sidste uge mod Skjern.

Aalborg Håndbold gik ind til kampen med tre friske sejre i baggagen, og her var en flot skalp på hjemmebane mod Bjerringbro Silkeborg særligt imponerende. Begge hold havde stået fremragende i forsvaret inden kampen, og der var derfor lagt op til et hårdt spillet opgør, hvor nøglen meget vel kunne ligge i defensiven og ikke mindst på målmandsposten.

GOG Arena var kort før kampstart nærmest elektrisk. Flere fra det gule hjørne var mødt op i fuld udklædning, inden det senere gik løs til fest i klubben, og det gav et underholdende optaktsbillede på tribunerne før kampen.

Første halvleg startede med to tændte mandskaber, som virkelig var kommet for at gå til stålet. Der blev taget og givet i begge ender af banen, og Aalborg fik hurtigt den første udvisning. Efter 18 min spil var stillingen helt lige 8-8, og det kampbillede var det vi så igennem hele halvlegen. Ingen af de to hold kunne få slået et afgørende hul, og Aalborg havde kampens største føring ved stillingen 9-11. GOG kom dog hurtigt ind i opgøret igen og kunne efterfølgende bringe sig i front med 13-12. Dommerne havde igennem halvlegen en del tvivlsomme kendelser i begge ender, og det var virkelig noget, som fyrede op under det ualmindeligt tændte hjemmebanepublikum. Mark Strandgaard kunne sætte den sidste scoring ind inden pausen til stillingen 14-13 og altså en snæver fordel til hjemmeholdet. På dette tidspunkt tegnede kampen til at blive helt så tæt som forudset på forhånd

Anden halvleg startede med et lille overtag til Aalborg, som i lange perioder var foran med to. Dog formåede de ikke at sætte hjemmeholdet af, og det udnyttede GOG til at spille sig tilbage i opgøret. De to hold fortsatte den helt lige stillingskrig, før Aalborg igen fik et overtag. GOG havde svært ved at finde hullerne i det kompakte og velspillende Aalborg-forsvar igennem hele kampen, og det var også tilfældet i denne periode, da Aalborg bragte sig foran med tre. Frank i målet diskede op med flere fantastiske redninger, men desværre kom en hvis Palicka i Aalborg-målet også i gang. I de sidste perioder af kampen lukkede han af og havde en stor del af æren for at Aalborg kunne fortsætte i førersædet halvlegen ud. Sagosen og Larsen fra Aalborg spillede ligeledes en fornem kamp for gæsterne og sluttede kampen på 11 og 8 mål. Kampen blev en smule spændende mod slutningen, men GOG formåede aldrig at komme tilbage igen. Kampen endte 25-28 og den ubesejrede stime sluttede desværre denne eftermiddag i GOG Arena.

Næste uge går det igen løs i GOG Arena, når modstanderen er sæsonens store overraskelse fra Skanderborg Håndbold.