Ribe Esbjerg fik ørerne i maskinen

Der var på forhånd lagt op til en spændende kamp i Blue Water Dokken, Esbjerg, men sådan skulle det ikke gå.

Det var ellers to hold, der fulgtes ad i starten af første halvleg. Først førte det ene hold med et par stykker og så det andet, men hen mod slutningen fik GOG for alvor fat i forsvaret, Espen stod super mellem stængerne og kontramaskinen kørte som en smurt V8 motor. Derfor var det fuldt fortjent, at GOG kunne gå til pause foran med 15-11.

Anden halvleg startede ligeså godt som første sluttede, og GOG udbyggede føringen til seks mål, men så blev de gule ramt af en udvisning, hvor Esbjerg halede lidt ind. Tættere på end fire mål kom vestjyderne dog ikke, og med ca. 20 minutter tilbage lukkede forsvaret og først Espen fuldstændigt af, senere kom Frank på kassen og stod de sidste 10 minutter med en redningsprocent på 78. Den gule kontrabølge fortsatte med at kværne henover de stakkels Ribe Esbjerg-folk, og så blev sejren på hele 33-19.

Det var en helstøbt indsats, hvor alle bød ind og måske en af sæsonens bedste kampe. Defensiven var igen fremragende, og det betød, at GOG scorede hele 16 kontramål i kampen.

Nu venter grundspillets sidste hjemmekamp i GOG Arena på lørdag, når BSV kommer på besøg. GOG er med sejren i dag 100% sikret slutspillet, og kan nu begynde at spejde lidt opad i tabellen. Med held og dygtighed kan der måske hentes point med over i slutspillet, men så skal det flotte spil fra dagens kamp tages med i de sidste tre.