Tilbage til oversigt

Rivalerne fra KIF Kolding besejret

Når GOG og KIF Kolding tørner sammen er der traditionelt meget mere end point på spil i arvefjendeopgøret, men fredag aften blev det aldrig rigtig spændende, da GOG vandt med 36-27 efter 19-12 ved pausen.

Det jyske hjemmehold lagde ellers fra land med at komme foran med 2-1, men derfra gik det reelt kun en vej, og da GOG midtvejs i første halvleg gik fra 9-9 til 15-9, var kampen reelt afgjort, selvom Kolding-spillerne fik sagnet farten på GOG-maskinen en smule.

Topscorer for GOG blev Morten Olsen, som med 10 scoringer på 15 forsøg gjorde sit til at smide grus i KIF-maskineriet. Emil Jakobsen blev noteret for 6 mål på lige så mange forsøg, og det betyder, at han akkurat stryger til tops på den aktuelle topscorerliste i HTH Herreligaen med 141 scoringer i 19 kampe – en mere end Morten Hempel Jensen fra TMS Ringsted.

Sejren betyder, at GOG konsoliderer førstepladsen i ligaen med 34 point for 19 kampe, mens forfølgerne fra Aalobrg har 31 point for 20 kampe.

Næste ligakamp for GOG er lørdag den 20. februar, hvor netop Aalborg kommer på besøg, men inden da er GOG programsat til et møde det nordmakedonske hold Eurofarm Pelister i EHF European League.