Ærkerivalerne fra KIF blev slået i tom hal

GOG sikrede sig lørdag eftermiddag point med i slutspillet, da ærkerivalerne fra KIF Kolding blev besejret med 36-33 efter 20-16 ved pausen.

På grund af Statsministeriets anbefalinger for at bekæmpe spredningen af Corona-virusen, blev opgøret spillet uden tilskuere, og derfor var der ingen på lægterne til at se, at GOG cruisede mod den 11. turneringssejr på stribe lige fra første fløjt.

Lasse Møller og Emil Jakobsen bragte GOG foran 2-0, før gæsterne kom på tavlen, og derfra var Kolding aldrig senere tæt på at udligne.

I anden halvleg var hjemmeholdet flere gange foran med seks mål, men gæsterne slap for en ydmygelse, og i de tilskuertomme omgivelser gik lidt af pusten af i kampens slutning, hvor KIF Kolding fik reduceret et par gange.

Emil Jakobsen blev topscorer med 10 mål, mens Lasse Møller blev noteret for 9 mål.

Sejren betyder, at GOG er på 34 point med to runder igen, og det rækker med sikkerhed til en placering i top fire, hvilket giver et point med til slutspillet.

Næste kamp for GOG er efter planen semifinalen ved Santander Final 4-stævnet i den kommende weekend, men det er fortsat uvist, om stævnet afvikles for lukkede døre eller om der kan findes en alternativ spilleweekend.