Tilbage til oversigt

SÅ ER VI I GANG IGEN

Efter en måneds underholdende håndbold til EM i Danmark, er det nu tid til, at håndboldligaen skal i gang igen. GOG lægger ud med klassikeren over dem alle, nemlig en kamp mod Kolding.

Onsdag aften skal de gulblusede til KIF Centret, hvor så mange store slag mellem de to mandskaber er udkæmpet. Godt nok hedder det nu KIF København, men vi vil gerne stadig betegne det som en vaskeægter klassiker.

I flere måneder har kontoret i Kolding meldt om udsolgt, og interessen for kampen er enorm. Den bliver således også vist på TV3 Sport 1, for dem der ikke har mulighed for at komme i hallen.

Et komprimeret decemberprogram udmattede holdene, og EM pausen kom på et kærkomment tidspunkt. Vores unge GOG-mandskab var måske et af de hold, som gerne havde set efterårssæsonen været endnu længere, da holdet havde momentum og en meget bred trup, der gjorde, at spillerne ikke var så slidte som på andre hold.

Nu har alle (pånær landsholdsspillerne) fået restitueret, og så bliver det spændende, at se om GOG-drengene kan følge med stjernerne fra KIF København.

 

CV’erne bugner med landskampe for de rutinerede KIF’ere, og det bliver bestemt en stor opgave for vores unge mandskab, men den helt store kvalitet ved GOG-holdet, er at de aldrig lægger sig ned på forhånd. Om det er naivt, eller bare en super tro på egne evner, skal være uvist, men drengene tror på, at de kan vinde alle kampe, og vil helt sikkert spille deres chance i Kolding.

KIF København er kendetegnet ved en uhyggelig defensiv. Lars Jørgensen, Torsten Laen og Joachim Boldsen er de store hardhittere, og med Kasper Hvidt inde bagved er det et forsvarshold, der er blandt de bedste i Europa. Det var da også selv samme Hvidt, som rullede gardinet ned sidst de to hold mødtes. Efter 45 min var kampen helt lige, men derfra besluttede den gamle landsholdskæmpe sig for at lukke af. Fem-seks 100% redninger i træk, betød en forholdsvis sikker sejr til Kolding på fem mål.

Angrebsmæssigt er det Bo Spellerberg, der trækker det helt store læs. Han har spillet en forrygende efterårssæson, og har ligeledes været med til det netop overstået EM i Danmark. Spellerberg ligger nummer et på topscorerlisten og på assistlisten, og det siger næsten sig selv, at hvis GOG skal have en chance, skal hans mål og assist minimeres mest muligt.

 

For GOG’s vedkommende er det næsten en intakt trup. I træningskampen mod Chile fik Morten Bjørnshauge et vrid i knæet, som har vist sig lidt værre end først antaget. Han er ude i minimum et par uger endnu. Ellers er der ligacomeback til Minik, ligesom Mark Strandgaard også er tilbage i fulde omdrejninger. Drengene glæder sig helt vildt til at komme i gang igen, velvidende at det er et svært forårsprogram. De fire første kampe er Kolding ude, BSV hjemme, Skjern hjemme og Tvis Holstebro hjemme.

 

Husk at GOG spiller tre hjemmekampe i træk efter koldingkampen. Mandag mod BSV, onsdag mod Skjern og onsdag d. 12. mod Tvis. Der er stadig billetter at få til alle kampene.