Tilbage til oversigt

SÅ GÅR DET LØS!

Kl. 19.30 fløjtes pokalturneringens 1/8 finale op mellem Otterup og GOG.

 

Det er den første kamp der virkeligt gælder noget efter sommerferien, og drengene glæder sig helt enormt meget til at komme i gang.

Det er et GOG-hold der næsten er fuldtallige nu. De tre unge drenge er vendt hjem fra VM. Minik Dahl Høegh og Lasse Kronborg er igen at finde på banen, så det er noget af et luksusproblem trænerne har når de skal udtage holdet. Eneste mand som stadig er småskadet er Mark Strandgaard, men han forventes klar på søndag når det går løs i Nordsjælland.

 

Otterup er et super godt hold, der i mange år har levet på deres enorme gejst og vilje. Én ting kan man være sikker på hver gang man kommer til det Nordfynske, det er, at de kæmper som nogle vilde, og man går hjem med blå mærker.

Sidste år havde de en flot sæson i første division som oprykker. De klarede skærene, så de slap for at skulle ud og spille om nedrykning.

Holdet er som sagt drevet af gejst og vilje. De har deres base i et solidt og tacklende 6-0 forsvar, men de har også voldt mange hold problemer, når de går op i deres offensive 4-2 forsvar.

 

Det er derfor et GOG-hold, der bliver nødt til at være helt klar fra start, for de kommer ikke sovende til sejren i Otteruphallen. Når det er sagt, må vi også betegne os selv som favoritter, og kampen skal resultere i en sejr og avancement til pokalturneringens 1/4 finale.

 

Vi håber alle der har tid og mulighed dukker op i Otteruphallen kl. 19.30.