Tilbage til oversigt

Så kører bussen

På lørdag tager GOG imod Aalborg Håndbold, og det er samtidig startskuddet til slutspurten om de forjættede 8 pladser, der giver adgang til slutspillet.

 

Januar betyder landsholdspause, og den har GOG benyttet til at få lagt et lag på det fysiske, prøve nye ting af på banen og finpudset de eksisterende elementer.

Spillertruppen har arbejdet seriøst og målrettet og glæder sig nu til at komme i gang med de gældende kampe igen.

 

Lørdag kl. 16.00 gælder det så Aalborg Håndbold, som pt. indtager ligaens andenplads. Der er sket en del udskiftninger på Aalborg-mandskabet siden sidste år, men de har alligevel formået at bibeholde det høje niveau, de stort set altid har haft.

Med en fremragende målmandsduo i Ole Erevik og Søren Westphal, har de deres sikre sidste skanse på plads. Sammen med dem står der et fysisk stærkt og velfungerende forsvar, der gør at modstanderholdene sjældent scorer mange mål mod dem.

Angrebsmæssigt er det især den unge norske komet, Sander Sagosen, som sprudler for nordjyderne. Han er et af de absolut største talenter i Europa, og har vist at han ikke bare var god i Norge, men kan begå sig på den store europæiske scene. Derudover har Aalborg alt-muligt-manden, Morten Slundt, som bare altid er garant for en god og solid indsats. Han spiller stort set aldrig dårligt lige meget hvilken rolle han får, og det må være en gevinst for alle trænere at have sådan en spiller.

At Aalborg har et højt niveau er også bevist ved, at det er det eneste hold i håndboldligaen, der i år har slået KIF København.

 

GOG-spillerne glæder sig som sagt til at komme i gang. Det er et mandskab, som efterhånden stort set er fuldtallig. Niclas Kirkeløkke er fortsat ude med en skulderskade, men det begynder at se bedre og bedre ud med ham, og klubben har et håb om, at han kan deltage i de sidste kampe i grundspillet og et evt. slutspil.

 

Kampen fløjtes op kl. 16.00 i GOG Arena