Tilbage til oversigt

Samme opskrift – krydret med skarphed

GOG viste sidste lørdag, at de godt kunne spille med mod ligaens nuværende stærkeste hold KIF Kolding København. I morgen møder holdet igen en stærk modstander, nemlig Bjerringbro-Silkeborg, der er en lidt anden type modstander.

 

”Bjerringbro-Silkeborg er et hold, der er på niveau med Kolding, men de adskiller sig fra Koldings spillestil på flere områder. De er et hold, der ligesom os gerne vil løbe kontra og de har nogle hurtige fløje, som vi skal være opmærksomme på. Derudover spiller de umiddelbart mere kollektivt sammen end Kolding, og det kræver derfor, at vi fortsat står stærkt i vores forsvar”, siger GOGs venstre fløj Tobias Møller.

Bjerringbro-Silkeborg ligger nummer 8 i tabellen, med 3 vundne og 3 tabte kampe. De har senest slået Mors-Thy 36-24, og har i de nederlag de har lidt, kun tabt med få mål. Tobias Møller peger på flere dygtige spillere hos lørdagens modstander, som holdet bør holde øje med, især de to hurtige fløje, Casper U Mortensen og Rasmus Nielsen. Foruden dem nævner Tobias også den unge back Theis Baagøe, der præger Bjerringbro-Silkeborgs spil med en masse gå-på-mod.

 

”For at vi skal lykkedes med vores spil i morgen, er det vigtigt, at vi foruden at fortsætte vores flotte forsvarsspil, også arbejder videre med de ting, vi fik til at fungere mod Kolding. Det er faktisk samme opskrift vi skal bruge. Vi skal denne gang bare have den sidste skarphed med på banen”, siger Tobias, der fastslår at Bjerringbro-Silkeborg også adskiller sig fra sidste lørdags modstander ved ikke at være så kompakt i midterblokken. Og det skal udnyttes.

 

”Jeg glæder mig til at tage alle de positive elementer fra sidste kamp med videre til i morgen”, slutter Tobias Møller, der kan tilføje, at holdets seneste træninger har været gode.

Medierne har endnu engang haft interesse i GOG, og lørdagens kamp i Bjerringbro er derfor en SuperMatch kamp, der vises i TV. Det betyder, at du derhjemme kan følge de gule på TV2 kl. 17.10, og se om sidste lørdags opskrift krydret med skraphed fører til en sejr.