Tilbage til oversigt

Se GOG showkamp – og kom til fest!

Det går godt for håndbold på Sydfyn for tiden. GOGs ligaherrer har spillet strålende i slutspillet. Gudme HKs kvinder er lige rykket op i 1. division. En lang række af GOGs børne- og ungdomshold hentede DM-medaljer af fornemmeste karak. Ja, og så er der showkamp og fest i SEF Arena den 6. maj.

 
Festen vender vi tilbage til. Først showkampen. En hel masse gode, gamle GOG-koryfæer kommer nemlig tilbage til Gudme denne lørdag – for at spille en hygge-show-kamp mod og med hinanden. Hvis du lukker øjnene og tænker tilbage, så hænger der mange GOG-medaljer rundt om halsen på disse drenge.

 
Vi nævner i flæng: Søren Stryger, Keld Vilhelmsen, Kasper Nielsen, Peter Henriksen, Torsten Laen og Simon Rieck er bare nogle af de gamle drenge, som vender tilbage til der, hvor det hele begyndte for at spille en showkamp. Ja, hvem ved: Måske vil det også lykkes at få GOG-træner Jakob Larsen at se i aktion, og der går endda rygter om, at Søren Kildelund og Niels-Erik Kildelund også kigger ind på banen for en kort bemærkning. Der bliver i hvert fald masser af fest og glæde og nostalgi i den hæderkronede traditionsklub.

 
Det sker altså lørdag den 6. maj klokken 15.00 i SEF Arena. Alle er velkomne til at dukke op. Når hyggekampen er forbi, så er der stor fest i hallen. Alle de gamle og alle de nye mødes i en skøn forening for at fejre endnu et fantastisk GOG-år. Der er allerede mange tilmeldinger, men man kan nok godt få lov til at klemme sig med ind til festen, hvis man gerne vil ses sammen med Søren Haagen, Bent Møller, Peter Nørregaard, Kasper Jørgensen, Poul Syberg og så videre. Du er mere end hjerteligt velkommen.

 
Ja, og der kommer naturligvis mindst lige så dejlige kvinder. Der kommer naturligvis hele det Gudme HK-hold, som er rykket op i 1. division, og så kommer der såmænd også masser af de kvinder, som stod for GOG-triumferne igennem årene, da GOGs kvinder også huserede i den bedste liga.

 
Ja, og så har vi helt glemt at fortælle, at der er masser af GOG-anekdoter på programmet. Har en fuld høne engang afbrudt en oprykningskamp til 1. division? Har en politimester undersøgt, om GOGs ligadamer overtrådte blasfemi-lovgivningen? Er en politikerkarriere virkelig blevet spoleret på grund af nøgenløb i Gudbjerg? Få svarene til GOG-festen.

Vel mødt til fest i GOG. I SEF Arena. Den 6. maj. Showkamp klokken 15.00. Baren åbner klokken 17.00. Festen begynder klokken 18.00.

 

Læs mere hér