Tilbage til oversigt

Sejr kræver 100 % engagement

 

 

Lørdag går det løs, når Århus Håndbold kommer til GOG Arena. Århus med en gammel GOG’er på holdet i form af Morten Bjørnshauge har leveret fine præstationer denne sæson. En sejr kræver 100 % engagement og 100 % tro på tingene. Det fortæller, Mark Strandgaard.

 

Den hurtige højrefløj fortæller, at århusianernes evne til at skifte hurtigt mellem forskellige forsvarsformationer er en af holdets store styrker. Det er derfor vigtigt, at GOG formår at finde de huller, der må opstå i Århus-forsvaret.

 

 – De kan skifte meget hurigt og kan nemt bevæge sig frem i 3-2-1 og 5-1. Men generelt skal man altid bringe fart i bolden og gå 100% på de rum der er. Især det at gøre tingene med 100% engagement er vigtigt for os i denne periode, siger Strandgaard og fremhæver den største udfording, holdet står over for i lørdagens kamp.

 

 – Det sværeste bliver at koncentrere om den rigtige beslutning, hvis Århus vælger at spille med  en ekstra markspiller.

 

Århus Håndbold har slået flere af topholdsfavoritterne i år heriblandt Aalborg og Team Tvis Holstebro. Respekten for modstanderen er som altid yderst vigtig.

 

 – Sidste år slog de også TTH, og Aalborg, så det er der intet nyt i. Motivationen hos os kan måske ligge i, at vi igen i år ikke taber til Århus. Det er ihvertfald en god start til at nå vores mål. Respekt må man og skal man have for alle  modstandere.

 

Der er god grund til at glæde sig til kampen. Med de fine takter, som holdet viste mod Skjern i sidste uge, er ‘de gule’ parat til at give den en skalle foran det altid-engagerede hjemmepublikum i GOG Arena.

 

 – Jeg glæder mig til, at vi nu får en chance for at vise publikummet i Gudme, at vi kan spille, som vi gjorde i Skjern, og at vi kan lægge et lag mere på  i forhold til koncentration,  fight og spillelyst, slutter Mark Strandgaard.

 

Alle mand er foreløbig meldt klar til kampen, som fløjtes i gang kl. 17.10 i GOG Arena.

 

Husk, at du stadig kan nå at sikre dig en billet til hjemmebanebraget. Klik ind på www.billetter.gog.dk.