Liga

Sejr over Mors-Thy Håndbold

Tirsdag aften var GOG en tur i Nordjylland for at møde Mors-Thy håndbold i turneringens anden kamp. GOG vinder 39-37.

Kampen starter en smule rodet, hvor begge hold følges ad de første 20 minutter af kampen. Herefter trækker GOG en smule fra of kunne gå til pause med en føring på 21-16.

Anden halvleg starter lidt skudt ud, med en udvisning til Simon Pytlick, men GOG holder afstand til Mors-Thy med 4-5 mål indtil 15 minutter inde i anden halvleg. De sidste 15 minutter af kampen, bliver en lidt rodet affære, hvor Mors-Thy nærmer sig GOG. Det lykkedes GOG at holde skansen og tage sejren med hjem.

Topscorer for GOG blev delt mellem Simon Pytlick og Emil Madsen, der begge scorede 8 gange på 10 forsøg.

Næste kamp for GOG er søndag d. 11 september, her skal GOG en tur på udebane mod oprykkerne til ligaen fra HC Midtjylland. Kampen spilles kl. 20.00 og vises på TV2 Play.