Sejr over Mors-Thy håndbold

Til eftermiddag tog GOG imod Mors-Thy håndbold, hjemme i Phønix Tag Arena. Det blev til en sejr på 31-29.

De to hold fulgtes ad fra første fløjt og GOG kom i løbet af første halvleg også bagud med et par mål. Kort før pause hentede GOG målene og gik til pause med en smal føring på 15-14.

Anden halvleg var ingen forskel, igen byttede de to hold mål og Mors-Thy nåede op på siden af GOG efter ca. 55 minutter, her var stillingen helt lige ved 26-26, de sidste 5 minutter trækker GOG dog sejren i land, og vinder 31-29.

Topscorer for GOG blev Emil Madsen, der hamrede bolden i nettet 9 gange, Jerry Tollbring kvitterede med 8 scoringer.

Næste kamp for GOG er onsdag d. 23 marts, her skal GOG på udebane møde Fredericia.