Sejr over Skive

Årets sidste hjemmekamp og tredje hjemmekamp på bare syv dage. GOG Arena har lagt gulv til mange store øjeblikke i det forgangne år, og den der stadig står stærkest fra denne sæson, var da BSV blev sænket efter overtid, og hjemmeholdet dermed sikrede sig en billet til årets Final 4. Denne kamp var dog langt væk inden dagens kamp, hvor en Skive-hold ed opadgående formkurve stod på den anden side af halgulvet.

GOG startede klart bedst i kampen, og Skive havde meget svært ved at komme igennem et kompakt GOG-forsvar. Der blev dog også misset en del åbne chancer fra GOG og det gjorde, at stillingen blot var 4-1 efter ti minutter. Billedet fortsatte i den efterfølgende periode, hvor Skive slet ikke kunne finde målet. Med til historien hørte bestemt også, at Espen startede stærkt, og virkede som en mand, der for alvor var på vej tilbage på toppen. Skive forlangte den første timeout efter 15 min, da stillingen var 6-2 til hjemmeholdet. Det var langt fra den pæneste kamp, for begge hold blev ved med at brænde store chancer på skift, og helt uhørt var stillingen blot 6-4 til hjemmeholdet efter 20 min. Efter 20 min forlangte Jakob Larsen sin første timeout, for netop at løse angrebsproblemet. Der skete dog netop det modsatte efter timeouten, som slet slet ikke virkede efter hensigten. Skive formåede at score hele 7 mål i streg, før Kenneth Dahl endelig fik scoret en enkelt gang i slutningen af halvlegen. Skive gik til pause med en føring på uhørte 7-9, og der var en kæmpe opgave for GOG forude.

Anden halvleg startede desværre meget lige, og det gjorde, at Skive kunne bevare den to måls-føring, som de havde opbygget i første halvleg i de første fem minutter. GOG så dog endelig ud til at vågne op, da der var spillet godt 10 minutter, og hjemmeholdet kunne bringe sig foran med 15-12, da der var spillet 13 min. Der var i denne periode kommet lang bedre styr på angrebsspillet, og nu kunne hjemmepublikummet endelig få noget at glæde sig over. Jakob Larsen forlangte timeout efter godt 15 min, da stillingen stadig var 15-12. GOG fortsatte i den næste periode det gode spil, men blev i flere periode ligeledes bremset af mange tvivlsomme kendelse. Unge Jon Andersen kom på banen for GOG og kunne efter godt 21 minutter notere sig for sin første ligascoring. Flot debut fra den unge mand, som konstant udfordrede Skive-forsvaret og viste flotte takter undervejs. Kampen bølgede lidt frem og tilbage i kampens afsluttende periode, men det hele endte i sidste heldigvis lykkeligt. Julefreden kunne sænke sig over GOG Arena med en sikker 22-16-sejr.

Næste gang det går løs er i den spændende udekamp mod KIF Kolding København, hvor GOG skal på besøg d. 28/12.