Sejr på udebane over Skive fH

Fredag aften skulle GOG en tur til Skive, da de skulle møde Skive fH i HTH herrerligaen, i kampen om 2 point. kampen endte med en 5 måls sejr til GOG.

De første 20 minutter af 1. halvleg fulgtes Skive og GOG ad til stillingen 10-11. De sidste 10 minutter til pause, trak GOG lidt fra og gik til pause med en føring på 12-16.

I anden halvleg bytter GOG og Skive fH mål, og GOG ender med at score et enkelt mål mere end Skive fH. Dermed ender kampen med en sejr på 5 mål,  24-29 til GOG.

Topscorer for GOG blev endnu engang Jerry Tollbring, der nettede hele 8 gange, på kun 10 forsøg.

Næste kamp for GOG er på tirsdag d. 14/12. Her tager GOG imod SønderjyskE, hjemme i Phønix Tag Arena. Kampstart er kl. 19.30.