Sejr til GOG over Nordsjælland

GOG tog lørdag eftermiddag imod Nordsjælland, i grundspillets sidste hjemmekamp. GOG var allerede inden kampen sikret grundspillets førsteplads.

Det var et tydeligt træt GOG mandskab, der i dag skulle i kamp mod Nordsjælland Håndbold. Med hele 4 kampe på en uge, var GOGs mandskab præget af træthed og småskavanker, men var klar til endnu engang at gå i ilden, og kæmpe for 2 point.

Det blev til en svær start i første halvleg, hvor Norsjælland på 3 minutter bragte sig foran med 3-0. Nordsjælland blev gennem hele første halvleg ved at trække en smule fra, mens GOG kæmpede for at følge med. GOG bragte sig dog på 12-12 efter 18 minutter. Det betød ikke at Nordsjælland lod sig nedkæmpe, udeholdet formåede endnu engang at trække fra, og GOG måtte gå til pause bagud 16-22.

GOG kom bedst ud til anden halvleg, hvor især en masse gode assist og mål fra Morten Olsen, i de første 5 minutter, bragte GOG tættere på Nordsjælland. Der blev hurtigt hentet 3 mål, og stillingen efter 35 minutter var 22-19. GOG fortsatte med at hente ind på Nordsjælland og efter 46 minutter var kampen helt lige med cifrene 24-24. Herfra trykkede GOG for alvor på speederen, og endte med at vinde kampen 33-27. Det lykkedes GOG at holde Nordsjælland på kun 5 scoringer i anden halvleg, målt op imod de 22 i første halvleg.

Man of the Match blev Jerry Tollbring med 4 mål. Topscorer fra GOG blev Anders Zachariassen med 5 scoringer på 5 forsøg. Morten Olsen spillede også en flot kamp med 3 scoringer og hele 12 assist.

Næste kamp for GOG er tirsdag d. 5 april, her tager GOG imod spanske CD Bidaosa i returkampen i 1/8-finalerne til EHF European League. Kampen spilles kl. 18.45 i Phønix Tag Arena og kan ses på TV3 Sport.