Semifinaledrømmen led nederlag

Der var ikke stor sandsynlighed for, at GOG ville gå i semifinalen inden lørdagens kamp mod BSV hjemme i GOG Arena, men muligheden var der, og det krævede i første omgang en sejr over østjyderne, og dernæst en masse resultater, der faldt GOG’s vej. Så langt nåede det dog aldrig, for GOG tabte en tæt og intens kamp med 24-23.

Det var to hold der fulgtes ad hele kampen. Først førte det ene hold, så det andet, og i det hele taget bølgede kampen frem og tilbage. BSV sluttede halvlegen af bedst, og kunne derfor gå til pause foran med et mål.

Det var ellers et gult mandskab, der kæmpede og fightede det bedste, de havde lært. Angrebet spillede, og styrmand Chris Jørgensen spillede en fremragende første halvleg. GOG gik til pause med en følelse af, at små justeringer ville skubbe fordelen over på hjemmeholdets side.

Og det var lige præcis det, der skete. GOG fik bedre styr på defensiven, og Frank Mikkelsen begyndte efter pausen at have gode redninger. Det betød, at de gule, da der manglede syv minutter var foran med to mål og havde relativt styr på kampen. En to minutters udvisning til BSV, styrkede troen på sejr, men overtalsperioden blev tabt, og så var det pludseligt BSV, der havde momentum.

Det hele endte i en hektisk slutfase med, at GOG satsede alt for at få en sejr. Uafgjort kunne ikke bruges til noget, men satset fejlede, og så var det endnu engang BSV, der kunne løbe af med en snæver sejr.

GOG spillede en langt bedre kamp end de tre forgangne, men det rakte desværre ikke til en sejr. Nu venter to kampe uden nogen sportslig betydning, men der er stadig æren, og de sekundære placeringer at spille om.

Til kampen i lørdags blev der samtidig på hjemmebanen sagt farvel til en række spillere. Mike Jensen, Rasmus Jensen og Søren Haagen fortsætter alle karrieren andre steder, mens den spillede direktør lægger håndboldskoene på hylden efter den sidste kamp i Herning på søndag.