Tilbage til oversigt

Sidste kamp i sæsonen

I dag slutter sæsonen for GOG’s vedkommende. Da chancerne for en semifinale er udspillet, er det helt afgjort, at dagens opgave i Herning bliver den sidste for sydfynboerne.

 

I Aalborg i torsdags var det et GOG-mandskab, der viste stor moral og fightervilje, trods det faktum at der ikke var noget at spille for andet end æren.

I aften venter der en identisk opgave for de gule, med den lille twist, at det hold der vinder ender som nummer 3 i puljen, og det tabende hold bliver nummer 4.

 

Historisk set er der dog lille chance for et af holdene vinder, således er de tre foregående kampe mellem de to hold endt uafgjort. Hvis dette bliver tilfældet igen i aften, så er det HC Midtjylland der løber med tredjepladsen i puljen.

 

Det har været en lang og turbulent sæson for GOG. Den startede forfærdeligt med kun syv point i de første 13 kampe. Herefter kom en fantastisk periode op til slutspillet, hvor holdet virkeligt fik spillet noget flot bold og fik masser af point, og så endelig her i slutspillet, er det ikke blevet til det man håbede. Holdet har kæmpet og fightet det bedste de har lært gennem hele sæsonen, og det kunne være rigtigt godt med et positivt punktum i aftenens kamp for at slutte ordentligt af.

 

HC Midtjylland har haft en sæson, som på mange måder minder om GOG’s første i ligaen. De startede som lyn og torden, og skrabede mange point sammen inden januar-pausen. Efter denne kneb det gevaldigt med både point og poleret spil. Hvor GOG sidste år fik rejst sig i slutspillet og spillede fantastisk, har HCM ikke helt ramt niveauet. Ligesom GOG har midtjyderne også kun skrabet et point til sig, så de er også sultne efter at slutte sæsonen ordentligt af.

 

GOG har til dagens kamp Rasmus Jensen med igen, men må stadig undvære Kasper Jørgensen, Lars Hald og Søren Haagen.

 

Kampen fløjtes op i Herning kl. 19.00.