Sikker sejr i sæsonpremiere

GOG fik fredag eftermidag en fremragende start på sæsonen med en 34-24-sejr over nyoprykkerne fra Lemvig.

Det blev en kamp med masser af fart og tempo. Efter fem minutter spil var GOG foran 5-0. Her tog Lemvig-træner Arne Damgaard timeout.

Søren Haagen brillierede i kassen og i angrebet viste alle mand høj kvalitet og stor træfsikkerhed. Blandt andet Chris Jørgensen, Niclas Kirkeløkke  og Aku Kreutzmann gav den gas med masser af mål.

Lemvig var ladt tilbage målløse og først efter seks minutter kunne Jakob Thoustrup bryde den onde cirkel for Lemvig og score holdets første mål: 6-1 stod der.

Efter 24 minutters spil var hjemmeholdet fortsat i front. Lemvig reducerede her til 15-7 efter en længere scoringspause.

Pause stilling: 19-9.

I anden halvleg var der ikke meget Lemvig kunne gøre over for et fortsat stærkt spillende hjemmehold.

Med et kvarter tilbage var GOG i front med 10 mål: 27-17.

Mike Jensen fik i anden halvleg vist, at han bestemt også har masser at byde ind med. Her diskede han op med flere redninger.

I kampens allersidste sekund satte han punktum for en fremragende indsats ved at redde et skudforsøg fra en helt fri Søren Nørgaard.

Slutresultat: 34-24.