Sikker sejr over TTH Holstebro

GOG spillede sig til en sikker sejr i dagens udebanekamp mod TTH Holstebro.

Allerede fra starten af kampen kørte den gule målmaskine ufortrødent derudad.

Da der var spillet 15 minutter, havde GOG trukket et godt stykke fra TTH og førte 11-4. Godt forsvarsspil og gode redninger fra Torbjørn Bergerud, blev til mange kontra-mål, og GOG kunne gå til pause med en solid føring på 19-11.

I anden halvleg blev første halvlegs føring på otte mål, hurtigt til en føring på 10-11 mål. En føring GOG ikke kunne holde helt fast på hele kampen, og kampen endte 37-28.

I kampens sidste 10 minutter blev det, meget glædeligt, til spilletid til nogle af de unge drenge, blandt andre Mathias Larson, Lasse Pedersen, Emil La Cour og Anders Beuschau. En kæde, der udelukkende bestod af årgangene fra 1999-2002.

Kampens topscorer, med 8 mål på 10 forsøg, blev Jerry Tollbring. Torbjørn Begerud endte med en redningsprocent på 38%, mens Mathias Gidsel nettede 7 gange og Simon Pytlick endte på 6 scoringer.

GOG spiller næste kamp mod BSH. kampen spilles lørdag d. 11 septemper, hjemme i Phønix Tag Arena kl. 16.10, og kan ses på TV2.