Tilbage til oversigt
Liga

Simon Pytlick nomineret til Årets fund

Den gule hjerte er stolt!

Simon Pytlick er blevet nomineret til Danmarks ældste sportspris ‘Årets fund’. Det er Danmarks Idrætsforbund (DIF), Team Danmark og politikken der i et samarbejde har kigget på elitesportsudøver i hele landet, og har samlet de 10 største nye talenter der i årets løb har haft et stort gennembrud indenfor dansk idræt. Og der må man gerne med sit gule hjerte sige: “Det er med rette, at Simon Pytlick blot er nomineret”.

Årsagen til hans nomineringen begrundes b.l.a. således: ”Han bragede ind på den internationale håndboldscene med en helt afgørende rolle i Danmarks tredje VM-triumf på stribe. Han blev kåret som turneringens bedste venstre back, og i juni opnåede han den ultimative hyldest fra Det Europæiske Håndboldforbund, der kårede ham som årets mest værdifulde spiller i Europa.” (danskhaandbold.dk)

Der er ingen tvivl om Pytlick’s internationale gennembrud fandt sted i i det forgangene år, men her på Sydfyn har vi altid haft vidst at der var ekstraordinære krummer i den unge spiller.

Tidligere GOG-spiller Mathias Gidsel vandt prisen tilbage i 2021 efter hans helt mytiske præstation ved VM 2021, og siden da skal man altså helt tilbage til 1996 hvor der sidste gang blev uddelt prisen til håndboldsporten. Tilbage i 1996 var det en ung Kasper Hvidt og resten af ungdomslandsholdet der vandt den efter EM triumfen i Rumænien.

Den fornemme pris bliver uddelt d. 28 december ved et større arrangement til Politikkens hus

Vi er stolte og ønsker Simon stort tillykke med nomineringen!