Tilbage til oversigt

Sjov, velgørenhed og god håndbold

Lørdag den 18. marts arrangerer GOG igen sponsorcykelløbet Tour de GOG 2017. Du kan være med til at støtte både klubben og velgørende formål samtidig med, at du får god eksponering og underholdning.

 

SEF Arena er igen i år vært for vores store cykelsponsorløb, som finder sted i forbindelse med ligakampen GOG mod Skanderborg lørdag den 18. Marts.

 

Formålet med arrangementet er at cykle penge ind til GOG og klubbens bestræbelser på at nå den absolutte top i dansk håndbold. Derfor håber vi, at rigtig mange af jer har lyst til at bakke op om projektet.

 

Du får muligheden for en god oplevelse med god stemning, fælles spisning og et brag af en håndboldkamp. Med i pakken får du også eksponering og omtale foran op mod 600 mennesker, som vil sidde klar og følge cykelløbet.

 

Der er flere forskellige teams, der stiller til start på dagen og ønsker at svede for GOG. Find det team du ønsker at støtte. Hvert team kører i 30 min og deltager efterfølgende i en spurt på 5 minutter. Det vil være muligt at tegne en aftale på 100, 200 eller 400 kr. pr. kørt kilometer.

Det samlede antal kilometer dit valgte team kører afgør, hvor meget du støtter GOG med. Hele beløbet går direkte til GOG. 

 

Som et nyt element i år har vi valgt at invitere et par udvalgte velgørenhedsorganisationer, som stiller på dagen. Det er Team Hjernerystelsesforeningen, Team Ronald McDonald Børnefond og Team Danske Hospitalsklovne.

Du kan vælge at støtte et af de teams sideløbende med din aftale på et af de øvrige teams. Velgørenheds-teams kører samme tidsperiode, og du kan vælge at støtte med 50, 100 eller 200 kr. pr. kørt kilometer. Det samlede antal kilometer afgør, hvor meget du støtter den valgte velgørenhedsorganisation med. 

 

Se programmet hér (vi gør opmærksom på, at indslaget med Peter Ingemann er udgået, men vi arbejder på et spændende alternativ).

Du kan stadig nå at melde dig til. Der er DEADLINE fredag den 10. marts.

 

Udfyld denne kontrakt og send den til trine@gog.dk.