Skidt start på slutspillet

Der var lagt op til håndboldfest i GOG Arena her til eftermiddag. Hallen var fyldt, der var god stemning, og slutspillet skulle skydes i gang. Desværre blev det aldrig den fest, som man havde håbet på på Sydfyn.

GOG kom skidt fra start og hurtigt bagud 3-0. Herefter fik Aalborg tre udvisninger i træk, som hjalp de gule tilbage i kampen og foran med én ved stillingen 6-5. Så var det sydfynboernes tur til at blive ramt af en masse udvisninger, hvilket gav Aalborg momentum. I det hele taget var det enormt svært at se en linje i noget af det de to dommere foretog sig på banen. Udvisningerne var rimeligt fordelt mellem de to mandskaber, men straffekastene væltede ned over GOG. Hele otte gange var Aalborg ved pletten i kampen, og de syv gav mål. Til sammenligning fik GOG tre.

Ved pausen var nordjyderne foran med en enkelt, og kampen virkede helt åben. Det var et fortrøstningsfuldt GOG-mandskab, som gik i omklædningsrummet efter at have spillet en fornuftig første halvleg.

Anden halvleg blev et mareridt. Forsvaret hang ikke sammen, målmændene rørte ingen bolde, og der blev lavet alt for mane tekniske fejl i angrebet, samtidig med at Ole Erevik i Aalborg-målet pillede det, der kom forbi det solide nordjyske forsvar.

GOG prøvede forskellige forsvarsformationer men lige lidt hjalp det. Aalborg kørte en relativ sikker sejr i land, og det var da også helt fortjent på en dag, hvor nordjyderne bare var bedre.

Det var første kamp i slutspillet, og heldigvis er der stadig mange point at spille om. Det blev unægtelig lidt sværere at nå en semifinale men slet ikke umuligt. Næste opgave er BSV på udebane, og her skal GOG helst lave en lille overraskelse for stadig at være med i ræset om de sjove medaljekampe. Den kamp spilles på mandag i Silkeborg kl. 17.10