Tilbage til oversigt

Slaget i Skansen

GOG drager i dag mod Skansen i Sønderjylland for at kæmpe om to meget vigtige point. Holdet har en revanche til gode efter det ærgerlige nederlag, de fik på hjemmebane, da SønderjyskE i de sidste minutter af kampen sikrede sig sejren med et enkelt mål i en kamp, hvor GOG havde været foran med 5 mål. Lars Hald ser frem til at spille mod SønderjyskE senere i dag, og forventer at skulle spille en tæt kamp. ”SønderjyskE er et godt og solidt hold, der faktisk minder meget om os selv. De bygger deres fundament af et stærkt forsvar, og har en god keeper i Anders Pedersen. Og så kører de bare på – så jeg tror det bliver en forholdsvis lige og spændende kamp”.

 

Da SønderjyskE gæstede GOG Arena, gav deres to stærke stregspillere de gule en del problemer. Holdets stærke skytter har et godt sammenspil med både Anders Zachariassen og nordmanden Magnus Gullerod inde på stregen. ”Deres to stregspillere vendte helt klart kampen til deres fordel, da vi mødte dem sidst. Dem skal vi have fokus på i aften. Vi skal desuden holde godt øje med de godt skydende bagspillere Claus Kjeldgaard, Andreas Nielsen og Simon Kristiansen”, fortæller Lars, der havde en afgørende rolle i den sejr GOG fik i Skive i søndags.

 

”Jeg glæder mig meget til at spille i en fyldt Skansen. Det har jeg ikke prøvet før. Jeg har kun set kulissen i TV og der ser ud til at være en fantastisk stemning. Desuden er det altid sjovt at spille mod SønderjyskE”, tilføjer Lars, der glæder sig til at fortsætte de gode takter med samme gode morale, som holdet spillede med i søndags.

 

Kampen fløjtes op kl. 19.00, og har du ikke mulighed for at være i Skansen for at heppe på drengene, kan du følge stillingsopdateringer på vores Facebookside GOG 2010.