Tilbage til oversigt

Slutspillet starter

Toppen af kransekagen venter lige rundt om hjørnet. GOG er efter fire år væk fra dansk tophåndbold tilbage i slutspillet, og truppen glæder sig helt enormt til at komme i gang.

 

Efter en forrygende sæson har GOG spillet sig til en fortjent slutspilsplads. Især efteråret var forrygende, og holdet leverede den ene pragtpræstation efter den anden. I 2014 har der ikke været helt så mange sejre, men det har givet ekstra sult, og drengene er klar til at vise, at sluspilspladsen er 100% berettiget.

 

Modstanderen Team Tvis Holsebro har GOG blandede erfaringer med. De to hold har mødtes tre gange i år, og det er blevet til en sejr, et nederlag og et uafgjort resultat, så kampen må siges at være helt åben.

Det der har kendetegnet det unge GOG-mandskab i de seneste kampe, er den manglende kynisme, som i den grad kendetegner de rutinerede tophold. Flere gange har man haft de ”store” nede i sækken, men for mange brændte chancer og tekniske fejl har betydet, at den aldrig er blevet snøret. Det bliver et kæmpe fokuspunkt i slutspillet. De store chancer SKAL resultere i mål, for ellers bliver det straffet prompte.

 

Tvis Holstebro har spillet en stor sæson, og er en af de klare favoritter til en semifinale. Det relativt unge hold er kendetegnet af den vildskab træner Klavs Bruun Jørgensen udviser. Med store defensive profiler som Søren Tau og Klaus Thomsen, er det et stærkt og lidt utraditionelt 6-0 forsvar, som dækker meget offensivt, og et par hurtige fløje som straffer alle fejl modstanderne laver i deres angreb.

Angrebsmæssigt er det Allan Damgaard der svinger taktstokken, og med en Jakob Green, der er ved at finde fordoms storform, er det bestemt en offensiv, GOG-forsvaret skal tage seriøst.

 

Det bliver en kamp med stor intensitet og masser af tempo. To hold der begge gerne vil løbe kontra og spille opportunistisk positivt håndbold, er faktummet.

 

GOG stiller med stærkeste mandskab, og er klar til at byde slutspillet og Holstebro velkomne i GOG Arena.

 

SLUTSPILLET ER I GANG, og vi vil gerne se så mange mennesker som muligt støtte drengene i hallen.