Liga

Solid sejr over KIF Kolding

Tirsdagens træningskamp mod KIF Kolding blev spillet i Højbyhallerne nær Odense, i stedet for trygge Gudme, men det skulle ikke knække nakken på de gulblusede.

Her blev både prøvet spil af med de vanlige i bagkæden, men også en kamp hvor de unge fik en masse spilletid. Efter de første 10 minutter var især Oskar Vind ekstra spilleglad, og var med til at få stillingen op på 8-5.

KIF Kolding lod sig ikke sakke helt bagud, men kom alligevel aldrig helt op og puste GOG’erne i nakken, og ved halvleg stod der 16-13 til de gules favør.

Den unge Frederik Møller startede i målet i 2. halvleg, og var godt hjulpet af en godt spillende forsvar. Da måltavlen viste 22-18 efter 44 minutters spilletid, kiggede de gulblusede sig ikke længere tilbage, og vandt kampen 30-25.

Nu kan drengene se frem til mere træning hjemme i Gudme, inden den første kamp i Herreligaen fløjtes i gang, lørdag d. 3. februar i Sparekassen Danmark Arena mod Aalborg.