Tilbage til oversigt

Sorte tal i GOG

Igen i år var det en positiv direktør og bestyrelse der kunne præsentere sorte tal i regnskabet.

 

GOG Holding er moderselskabet, og alle de tre datterselskaber, GOG Sport, Gudmehallerne og Fyns Event kom ud med overskud.

 

Det er derfor en virksomhed og sportsklub, som fortsætter sin positive fremgang på alle parametre. 

 

Vi vil gerne benytte lejligheden til, at sige tak til alle dem der har gjort dette muligt.

 

Tak til sponsorer. I er vores vigtigste økonomiske ressource, og uden jer havde vi ikke et ligahold og en økonomisk velfungerende virksomhed.

 

Tak til de blå mænd og de andre frivillige. Uden jer ville der blive ragnarok til alle vores arrangementer. I er en væsentlig del af at det hele kører, og vi håber i vil blive ved i mange år endnu.

 

Tak til tilskuere. I leverer den fedeste stemning. I hjælper holdet i med- og modgang. I støtter virksomhedens økonomiske kapital. Og sidst men ikke mindst, i gør det fedt at komme i GOG Arena.

 

Tak til foreningen GOG. I leverer den udefinerbare “GOG-ånd”. I leverer talenter, miljø og tradition og er uden sammenligning den bedste forening i Danmark.

 

Tak til spillere og ansatte for jeres professionelle stykke arbejde. I går ind i hver opgave med liv og sjæl. Det er dejligt at mærke at det ikke bare et “lønarbejde”, men i gør det fordi i bekymrer jer om klubben og virksomheden GOG.