Tilbage til oversigt

Sponsorløb sætter rekord

I forbindelse med lørdagens hjemmekamp mod Mors-Thy, afholdte GOG igen et efterhånden traditionsrigt event. Cykelsponsorløbet har de seneste år væres en stor succes, og lørdagens udgave var bestemt ingen undtagelse.

I alt deltog 11 ryttere, og man må i den grad sige, at de havde fundet de weekendfriske ben frem. Tilsammen formåede de nemlig at indsamle hele 458.642 kroner, hvilket slår alle rekorder fra de fire foregående år, hvor løbet er blevet afholdt.

Midtfyns Totalservice blev suveræn topscorer og kørte hele 113.065 kroner ind til GOG. Altså et helt fantastisk beløb, der kræver sit at overgå i de kommende år. Nummer to på indtjeningslisten blev Daloon med flotte 71.310 kroner, mens Depot Svendborg var lige i hælene med 63.400.

Midtfyns Totalservice blev også dem med flest kilometer i benene, da de formåede at køre hele 52,3 km i løbet af en times løb og 10 minutters spurt indlagt. I denne forbindelse var Depot Svendborg lige efter med 52 km, mens både Svendborg Begravelsesforretning og VVS Sydfyn klarede 50,1 km.

Vi vil gerne sige mange tak for de fantastiske præstationer til alle ryttere og sponsorjægere. Det er altid skønt at opleve den uforbeholdne støtte og det store engagement, GOG gang på gang ser i forbindelse med de forskellige arrangementer.