Tilbage til oversigt

Søren Haagen har en ny arbejdsgiver på plads

Når den indeværende sæson er slut, drager GOG-keeper Søren Haagen videre på nye eventyr. Den snart 47-årige målmand har nemlig skrevet kontrakt med en 1. divisionsklub, hvor han skal vogte buret i det kommende år.

“Det er jeg utrolig glad for, og jeg glæder mig til at prøve nye udfordringer på håndboldbanen. Jeg har det rigtig godt i GOG, og det har været superspændende at komme tilbage til klubben, men jeg kan godt forstå, at de greb muligheden for at skrive kontrakt med Torbjørn Bergerud, da den opstod,” siger Søren Haagen, der fortsat har mange spændende kampe med GOG i kalenderen.

Før Haagen siger farvel venter dog en lang række store opgaver, når han og målmandskollega Viktor Gísli Hallgrímsson i fællesskab skal sørge for at danne en GOGs sidste skanse i EHF European League, Santander Final4 og i HTH Håndboldligaen, hvor slutspillet nærmer sig.

“Vi har en spændende tid foran os, og jeg vil da gøre mit til, at vi får sluttet sæsonen af med manér,” siger Søren Haagen videre.

Også for GOG-direktør Kasper Jørgensen er det en glæde, at Søren Haagen har fået sin fremtid på håndboldbanen på plads.

“Søren har gjort det fantastisk siden han kom tilbage til GOG, og jeg er utrolig glad for, at han ikke indstiller karrieren. Jeg er sikker på, at der er mange gode kampe tilbage i ham,” siger Kasper Jørgensen.

Nyt kapitel i lang håndboldrejse

Søren Haagen begyndte seniorkarrieren i GOG, som han indtil nu har vundet tre danske mesterskaber med. I 1998 rejste Haagen til Bundesligaen i Tyskland, hvor han først tørnede ud for Flensburg-Handewitt og siden rivalerne fra THW Kiel, indtil en bindevævssygdom i 2004 tvang ham til at indstille karrieren.

Efter flere års pause fra håndboldbanen kæmpede Søren Haagen sig imidlertid tilbage i målet.

Efter at have spillet i Faaborg blev han hentet tilbage til ligahåndbold – også i GOG – i 2014. Derfra er turen gået til Mors-Thy Håndbold, KIF Kolding og Ribe-Esbjerg HH, før han i 2019 atter kom til Gudme, hvor han siden har vogtet målet sammen med Viktor Gísli Hallgrímsson.