Tilbage til oversigt

Søren Haagen tager en sæson mere i GOG

GOGs målmandsduo kommer også i den kommende sæson til at bestå af 19-årige Viktor Gisli Hallgrimsson og 46-årige Søren Haagen. Det ligger fast efter at sidstnævnte har indgået en ny etårig aftale med GOG.

“Jeg er mega glad for at få lov til at være et år mere i GOG. Klubben betyder utrolig meget for mig, vi har et godt hold, en masse gode mennesker omkring klubben, og så har vi en superfed hjemmebane,” siger Søren Haagen, som også glæder sig til at fortsætte det nære samarbejde med sin 27 år yngre islandske kollega, Viktor Gisli Hallgrimsson.

“Det er en svær opgave som en ung mand fra Island at komme til den bedste danske række, men han har gjort det rigtig godt. Vi har et rigtig godt samarbejde, der blev bedre og bedre henover sæsonen, og jeg glæder mig til fortsat at være med til at bygge videre på det og til at støtte Viktor i hans udvikling,” siger Søren Haagen, der ud over at vogte buret i GOG også underviser i blandt andet matematik og idræt på Haahrs Skole i Svendborg.

Direktøren er også godt tilfreds
Foruden Haagens signatur, indeholder kontraktforlængelsen også GOG-træner Kasper Jørgensens underskrift, og ganske som målmanden, er han tilfreds med det forlængede samarbejde.

“Vi lavede en aftale med Søren før sidste sæson, fordi vi troede på hans kvaliteter, og han har bestemt levet op til alle forhåbningerne, og derfor er det også oplagt, at vi tager en sæson mere sammen,” siger Kasper Jørgensen.

“Søren er en rigtig klubmand, der kender hver en krog i klubben ud og ind, og samtidig har han bidraget med at bringe sine spillemæssige kvaliteter og rutine i spil, når der var brug for det i tilspidsede situationer i denne sæson. Han og Viktor er et godt match, og vi har fuld tiltro til, at den konstellation er det, vi har brug for i vores bestræbelser på at vinde titler i den kommende sæson,” konstaterer Kasper Jørgensen videre.