Tilbage til oversigt

Sæsonen lakker mod enden

De gule helte mistede endegyldigt håbet om en semifinaleplads i lørdags, da de hjemme i GOG Arena tabte med et mål til BSV. Søndag cementerede Aalborg sin plads i semifinalen ved ude at slå HC Midtjylland, så slutspilspulje to er endeligt afgjort. Nu mangler de sekundære pladser samt første og anden pladsen at blive fordelt.

 

For GOG’s vedkommende er det i høj grad et spørgsmål om ære og sportslig stolthed. Det er ligeledes vigtigt at slutte en lang og hård sæson ordentligt af.

 

Aalborg har førstepladsen at spille for. Denne giver fordel af hjemmebane i den sidste semifinalekamp, og så betyder den med stor sandsynlighed, at man ikke render ind i forhåndsfavoritterne fra KIF København. Derfor må vi antage at Aalborg kommer med hele arsenalet. Eneste malurt i bægeret for nordjyderne er at målvogter Søren Westphal i kampen mod Midtjylland rev sit korsbånd over. Westphal der ellers har stået en fantastisk sæson i det nordjyske mål.

 

Aalborggenserne har spillet en rigtig fin sæson. Der er ingen tvivl om, at deres topniveau er meget meget højt. Men der er også flere gange i år, hvor bundniveauet er ramt. Og det er vel meget kendetegnende for et ungt hold. I slutspillet har de gjort deres pligt, og vundet de kampe, hvor de har været favoritter. Kva deres to point med over fra grundspillet, har de stadig muligheden for førstepladsen, selvom det blev til et nederlag på udebane til BSV. Det kræver dog, de holder stien ren hjemme mod GOG.

 

GOG er klar på at tage til Aalborg og give den en skalle. Lars Hald er endegyldigt ude af de sidste to kampe med endnu en hjernerystelse, men ellers er truppen fit for fight.

 

Kampen fløjtes op i Aalborg kl. 19.30