Tilbage til oversigt

Stadig billetter til EHF Cup-kampene

Lodtrækningen til EHF CUPPEN parrede GOG med Granollers, THW Kiel & Azoty-Pulawy. Det bliver nogle rigtig spændende opgør, og du har stadig mulighed for at sikre dig billetter, så du kan følge det europæiske gruppespil fra første parket. 

 

“3 FOR 2”

Her køber du billet til de 3 hjemmekampe mod Granollers, THW Kiel & Azoty-Pulawy. Du er dermed sikret plads igennem hele gruppespillet.

Pris: 300,- pr. billet

Klik hér for at købe 3 for 2-pakken

 

”250,-”

Hvis du kun ønsker at købe billet til GOG – THW Kiel er det nu muligt at købe en af de bedste pladser i hallen. Oplev Niklas & Magnus Landin fra tætteste hold og få en fantastisk oplevelse.

Pris: 250,- pr. billet

Der er desuden åbnet for salg af de øvrige billetter til dysten i Sparekassen Fyn Arena. Billetpriserne begynder ved 175,- kroner.

Klik her for at se, hvor du kan komme til at sidde

 

“GULDPAKKEN”

Ønsker du den fulde pakke i forbindelse med GOG – THW Kiel? Med GULDPAKKEN får du VIP inden kamp med mad/drikke og efterfølgende kan du se kampen fra en af hallens bedste pladser. Pris: 620,- pr. billet

Klik her for at gå til Guldpakken

 

FAKTA OM MODSTANDERNE:

GRANOLLERS: 
Spanske Granollers har hjemmebane ca. 30 min uden for Barcelona. Holdet har i en årrække spillet med i toppen af den spanske række og kvalificeret sig til europæiske turneringer. Flere af spillerne er omkring det spanske landshold, så rutine har holdet en masse af.

THW KIEL: 
Det zebrastribede hold fra Tyskland er blandt favoritterne til at vende turneringen. I år lykkes det dem ikke at kvalificere sig til Champions League, så skal de havde succes i Europa er det i EHF CUPPEN. Holdet er mangedobbelte tyske meste og pokalvindere og består af landsholdsspillere fra hele verden. Med danske briller bliver det rigtig spændende at følge brødrene Niklas & Magnus Landin som er en fast del af det danske landshold og som begge har været i GOG.

Azoty-Pulawy:
Polske Azoty-Pulawy er placeret ca. 2 timers kørsel fra hovedstaden Warszawa. I den hjemlige turnering er det de to tophold Wisla Plock & Vive Targi Kielce som styrer slagets gang. Lige efter – i suptoppen – finder man Azoty-Pulawy. Det er puljens ubekendte, men der er ingen tvivl om det er et hold som kan drille alle både ude & hjemme.