Liga

Stolpe ud i det sidste sekund

To midterhold i den danske Herreliga stødte mandag aften sammen. GOG jagtede en revanche, og ikke mindst to point.

En første halvleg hvor GOG mandskabet aldrig rigtig kom igang. En masse fejlaflevering, brændte afslutninger og ikke mindst en dygtig REHH målmand, gjorde at hjemmeholdetefter små 16 minutter kunne sende bolden ind bag Thulin til en 4 måls førings. Med en fortsat udtur blev drengene ved med at kæmpe i Blue Water Dokken, og i halvlegens døende sekunder kunne Henrik Jakobsen skaffe GOG et straffekast, der blev sat ind af Emil Madsen til pausestillingen 15-19. Et uforløst GOG mandskab gik til pause.

Fra anden halvlegs start lignede det de første fem minutter en gul en-mands hær styrede af Emil Madsen – endnu engang viser den unge højre back vejen frem. Efter 40 minutter spillet af midteropgøret, havde GOG spist lidt af REHH’s føring, og kunne gå ind i de sidste tyve minutter nede med 2 mål. Og 43. minut kunne Henrik Jakobsen udligne til 27-27. GOG drengene havde momentum i kampen, men en udvisning til Frederik Clausen gav REHH mulighed for at øge afstanden igen. Og derfor kunne de ind i de sidste 10 minutter foran med to mål – igen. En reddet straffekast og en teknisk fejl, spolerede det ellers længe ventede GOG comeback, og derfor udvidede REHH deres føring med yderligere to mål på omkring 1,5 minut (27-31).

MEN en sidste time-out fra GOG-bænken, to scoring fra Henrik Jakobsen og en scoring fra Nicolai Pedersen på to minutter, gav kampen et kunstigt åndedræt og drengene kunne gå ind i kampens sidste fem minutter nede med enkelt.

En redning fra Thulin med 1,5 minut igen, en scoring fra de norske maskine Henrik Jakobsen og en scoring fra Ribe Esbjerg, lagde et enormt pres på GOG mandskabet. Og det blev for stort, et skud på stolpen gør at kampen ender 33-34