Tilbage til oversigt

Stor cadeau til Jakob Larsen fra Kronborg

Da GOG onsdag aften pillede pynten af KIF Kolding København, og dermed for anden kamp i træk vendte et truende pointtab til en sejr, var det ikke mindst træner Jakob Larsens fortjeneste. Det slog Lasse Kronborg fast, da han gav interview til TV 2 Sporten efter tv-kampen.

 

“Jakob skal have stor cadeau for at turde sætte nogle unge ind… I første halvleg skifter vi stort set kæde, da vi er bagud med tre, og det gør vi også i Aalborg, og det er stærkt trænerarbejde, at han viser dem den tillid, og så er det også stærkt af dem, der kommer ind på banen, at de viser, at de er tilliden værd,” sagde en glad Lasse Kronborg efter sejren.

 

Playmakeren er ikke i tvivl om, at han og holdkammeraterne rider på en god bølge, hvor folk tager over for hinanden, når det er nødvendigt. Det giver resultater – og skaber god stemning i truppen.

 

“Vi er inde i en sindssygt god periode. Vi er springfyldt med selvtillid, og vi spiller noget fornuftig håndbold. Vi har rigtig mange spillere, der byder ind. I dag kommer Jon ind på højre back og gør det helt fabelagtigt. Det siger noget om vores bredde, at vi bare kan sætte sådan en ung spiller ind, og så kører han bare på. Lasse Møller gør det også. Vi har hele tiden nogle nye. Sidst var det Gøran, og i dag var det Lasse og Jon. Det vidner om et hold med selvtillid, et hold, der virkelig er på vej fremad,” lød det videre fra Lasse Kronborg.